• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

Quiz about World War 2

Quiz with theme: Worlf War 2 This quiz was made by stm. Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot). ...

Read the rest 0 comments

Quiz about World of Warcraft

Quiz with theme: World of Warcraft As World of Warcraft: Shadowlands is getting closer to release, we thought we'd check to see what our users knew about the MMORPG. Here you can see the questions we asked and the answers ...

Read the rest 0 comments

Quiz about what came first

Quiz with theme: What came first Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot). Questions (answers at the bottom) Which ...

Read the rest 0 comments

Fun facts quiz

Posted by maz on Sunday 11 October 2020

Another Sunday and another quiz!

Today's quiz was about fun facts and compared to earlier quizzes, this one was a bit tough. Twenty questions and, you guessed it, twenty answers.

There can be only one winner and this is the top 3:

1

jal with 13 points!

2

Snoochie and olli both with 11 points

3

Carlzone, cubes and colde with 8 points

Congratulations to the winner jal and a special thank you to all of you that participated in this week's quiz!

Questions

Question #1: The official national animal of Scotland is? A) Grasshopper B) Ram C) Blue whale D) Unicorn

Question #2: M&M is many peoples favourite candy, what does it stand for? A) May & Mayson B) Mars & Mike C) Melts & Mouth D) Mars & Murrie

Question #3: A Royal straight flush might give massive earnings, but whats the odds of getting it? 1 in __ A) 72 209 B) 241 412 C) 649 739 D) 842 213

Question #4: Wine is the road to a girls heart, atleast if you can't afford diamonds. How many grapes do you need for a bottle? A) 300 B) 500 C) 600 D) 700

Question #5: The Fear of number 13 is called? A) Triskaidekaphobia B) Coulrophobia C) Gephyrophobia D) Elevatophobia

Question #6: Eight of the ten largest statues in the world are of? A) Presidents B) Dictators C) IRC Operators D) Buddhas

Question #7: Fifa 2001 and Gran turismo 1 for PS1 was known for A) Winning best game of 2001 sony Award B) Using Scratch and sniff discs C) First games with downloadable content D) Being top sellers of 2002

Question #8: Ketchup originates from this country A) Japan B) Australia C) China D) Spain

Question #9: Sunsets are beatuiful, on Mars they are not yellow but this colour A) Blue B) Green C) Pink D) Red

Question #10: In 2005 Zuckerberg tried to sell Facebook, he failed, he asked this many millios for the site A) $25 B) $50 C) $75 D) $150

Question #11: First ever movie to hit the $100 Million dollar budget was made this year A) 1986 B) 1991 C) 1994 D) 1996

Question #12: No number between 1 and 999 includes this letter A) A B) O C) E D) H

Question #13: The only state whose name is on one row on a keyboard? A) Hawaii B) Colorado C) Alaska D) Florida

Question #14: World record in most T-shirts put on at once is A) 160 B) 260 C) 301 D) 360

Question #15: Most common password of 2018 was A) 111111 B) 123456 C) iloveyou D) password

Question #16: Sphenopalatine ganglioneuralgia is the scientic term for... A) Shivering B) Toothache C) Brain freeze D) Stomach pain

Question #17: If a Polar Bear and a Grizzly Bear mate, their offspring is called a... A) Pizzy Bear B) Prizzly C) Polarzly D) Grizzpol Bear

Question #18: Joe Munch was sentenced for drunk and disorderly 1906. What was his punishment? A) Jail for 1 minute B) Hold a sign for 2 hours in city central saying "I shall not overindulge" C) Clean the local pubs bathrooms D) Write an apology letter to the pub owner

Question #19: Which businesses are most likely to fail within the first year? A) Finance and insurance B) Arts & Entertainment C) Food service industry D) Construction industry

Question #20: The Anglo-Zanzibar war is the worlds shortest war. How long was the war? A) 15 to 20 minutes B) 35 to 45 minutes C) 60 to 85 minutes D) 74 to 90 minutes

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

#

#

Correct answers

1) D 2) D 3) C 4) D 5) A 6) D 7) B 8) C 9) A 10) C 11) C 12) A 13) C 14) B 15) B 16) C 17) B 18) A 19) D 20) B

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.