• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

Quiz about World War 2

Quiz with theme: Worlf War 2 This quiz was made by stm. Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot). ...

Read the rest 0 comments

Quiz about World of Warcraft

Quiz with theme: World of Warcraft As World of Warcraft: Shadowlands is getting closer to release, we thought we'd check to see what our users knew about the MMORPG. Here you can see the questions we asked and the answers ...

Read the rest 0 comments

Quiz about what came first

Quiz with theme: What came first Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot). Questions (answers at the bottom) Which ...

Read the rest 0 comments

Quiz about what came first

Posted by anton on Sunday 18 October 2020

Quiz with theme: What came first

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. Which of these events happened first?
    A) Treaty of Versailles
    B) Ataturk Becomes President
    C) USSR Formed
    D) Mussolini seizes Power
  2. Which came first?
    A) Dynamite
    B) Thermometer
    C) Steam Turbines
    D) Telescopes
  3. History of the Roman Empire - Which of these events occurred first?
    A) Reign of Five Good Emperors
    B) Cleopatra Suicide
    C) Augustus is Emperor
    D) Nero Dies
  4. Medical History - What occurred first?
    A) X Rays discovered
    B) Landsteiner discovers Blood Groups
    C) First Open Heart Surgery
    D) Fleming invents Penicillin
  5. US Presidents - Who was president before the others?
    A) Harry Truman
    B) Jimmy Carter
    C) Richard Nixon
    D) John F. Kennedy
  6. Historic Events - Which of these events happened first?
    A) Eiffel Tower Completed
    B) Dreyfus Affair
    C) X Rays discovered
    D) New Zealand Women Vote
  7. How many years after the tin can was invented was the tin can opener invented?
    A) 30 years
    B) 40 years
    C) 50 years
    D) 60 years
  8. Which IRC client was first released?
    A) Weechat
    B) mIRC
    C) Irssi
    D) HexChat
  9. Which arcade game was first released?
    A) Baraduke
    B) Donkey Kong
    C) Frogger
    D) Pac-Man
  10. Which console was released first?
    A) Nintendo Family Computer
    B) Atari 7800
    C) Nintendo Entertainment System
    D) Family Computer Disk System
  11. Which game came first?
    A) Gran Turismo (PS1)
    B) Final Fantasy VII (multi platform)
    C) The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64)
    D) Metal Gear Solid (PS1)
  12. Which movie came first?
    A) Basic Instinct
    B) Forrest Gump
    C) Titanic
    D) Jurassic Park
  13. Who was born first?
    A) Henry Cavill
    B) Ryan Gosling
    C) Jake Gyllenhaal
    D) James Franco
  14. Which Batman character was first seen?
    A) Bane
    B) Penguin
    C) Catwoman
    D) Riddler
  15. Which Superman character was first seen?
    A) Brainiac
    B) General Zod
    C) Atlas
    D) Doomsday
  16. What car company was founded first?
    A) Chrysler
    B) Fiat
    C) Ford
    D) Cadillac
  17. What came first?
    A) First release of Debian Linux (v0.01)
    B) DVD invented
    C) First wireless mouse
    D) Windows 3.1 Release
  18. Which smartphone was released first?
    A) iPhone
    B) Samsung Galaxy S
    C) HTC Desire
    D) Nokia Lumia 900
  19. What website launched first?
    A) MSN.com
    B) Amazon.com
    C) eBay.com
    D) IMDB.com
  20. Which IRC network was founded first?
    A) UnderNet
    B) QuakeNet
    C) EFnet
    D) IRCnet

Congratulations to the winner; cubes` (9 correct answers), and the runner-ups Sluve and Snoochie (8 correct answers each).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. A
  2. D
  3. C
  4. A
  5. A
  6. A
  7. C
  8. B
  9. D
  10. A
  11. B
  12. A
  13. D
  14. C
  15. A
  16. B
  17. C
  18. A
  19. D
  20. C

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.