• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

New server link

New Server stockholm.se.quakenet.org As of this week we are welcoming a new server to the game, its stockholm.se.quakenet.org kindly hosted by Sunet. While we are getting a new server, we are losing an old one. Since last week portlane.se.quakenet.org has ...

Read the rest 0 comments

dreamhack.se delink

dreamhack.se delink It's with great sadness that we after almost 10 years of great service have to announce that dreamhack.se.quakenet.org will be delinking later this week. This is due to dreamhack restructuring their online services within Scandinavia. QuakeNet would like ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Miami Vice

Quiz with theme: Miami Vice 28th quiz was about Miami Vice (and made by stm)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Thanksgiving

Posted by anton on Sunday 29 November 2020

Quiz with theme: Thanksgiving

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. What year is most commonly considered to be the first Thanksgiving?
    A) 1621
    B) 1657
    C) 1691
    D) 1702
  2. How long was the first Thanksgiving celebration?
    A) 5 days
    B) 2 days
    C) 3 days
    D) 7 days
  3. When was the first Official Thanksgiving NFL football game played?
    A) 1927
    B) 1934
    C) 1945
    D) 1949
  4. Who was the first US President to receive a ceremonial Thanksgiving Turkey?
    A) Dwight D. Eisenhower
    B) Franklin D. Roosevelt
    C) Harry S. Truman
    D) Lyndon B. Johnson
    Time's up! The answer was. C. We had 1 correct answer! Next question will be in 10 seconds.
  5. When is Thanksgiving in Canada?
    A) First Thursday of November
    B) Second Sunday in October
    C) Second Monday in October
    D) Fourth Friday in August
  6. But when is it held in the United states?
    A) Fourth Thursday of November
    B) Second Thursday of November
    C) Fourth Friday of November
    D) Third Thursday of November
  7. What store is the sponsor of the holiday's most popular parade in US?
    A) Sears
    B) Target
    C) Walmart
    D) Macy's
  8. Approximately how many turkeys are eaten each year on Thanksgiving in the United States?
    A) 150 million
    B) 280 million
    C) 425 million
    D) 510 million
  9. What is a snood?
    A) A hat worn by a Pilgrim
    B) A hot cider drink served at Thanksgiving
    C) The loose skin under a male turkey’s neck
    D) A special type of turkey knife
  10. The best place to put the meat thermometer in the turkey is?
    A) The Breast
    B) The middle of the back
    C) The wing
    D) The thigh
  11. What is a baby turkey called?
    A) Poult
    B) Nestling
    C) Chick
    D) Kid
  12. Where is the only place in Australia where Thanksgiving is celebrated?
    A) Tasmania
    B) Norfolk Island
    C) New South Wales
    D) Ashmore and Cartier Islands
  13. How much did the world’s most expensive Thanksgiving dinner on record cost?
    A) $50000
    B) $100000
    C) $125000
    D) $150000
  14. Which of the friends character puts a turkey on the head?
    A) Joey
    B) Monica
    C) Chandler
    D) Ross
  15. What was the name of that Friends episode?
    A) The One With All the Thanksgivings
    B) The One With Chandler in a Box
    C) The One With Rachel's Other Sister
    D) The One With the Rumor
  16. How many women were at the very first Thanksgiving celebration?
    A) 5
    B) 7
    C) 9
    D) 12
  17. Which US President made Thanksgiving a permanent national holiday?
    A) George Washington
    B) Abraham Lincoln
    C) Thomas Jefferson
    D) Calvin Coolidge
  18. What Year did he do that?
    A) 1861
    B) 1863
    C) 1865
    D) 1865
  19. Black Friday is the biggest day of the year for what trade profession?
    A) Shopmanagers
    B) Maids
    C) Plumbers
    D) Truck Drivers
  20. What city has the oldest Thanksgiving Day Parade?
    A) Boston
    B) Los Angeles
    C) Miami
    D) Philadelphia

Congratulations to the winner; Frontslash (11 correct answers), and the runner-ups Godin, jal and AimHere (10 correct answers each).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. A
  2. C
  3. B
  4. C
  5. C
  6. A
  7. D
  8. B
  9. C
  10. D
  11. A
  12. B
  13. D
  14. B
  15. A
  16. A
  17. B
  18. B
  19. C
  20. D

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.