• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

New server link

New Server stockholm.se.quakenet.org As of this week we are welcoming a new server to the game, its stockholm.se.quakenet.org kindly hosted by Sunet. While we are getting a new server, we are losing an old one. Since last week portlane.se.quakenet.org has ...

Read the rest 0 comments

dreamhack.se delink

dreamhack.se delink It's with great sadness that we after almost 10 years of great service have to announce that dreamhack.se.quakenet.org will be delinking later this week. This is due to dreamhack restructuring their online services within Scandinavia. QuakeNet would like ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Miami Vice

Quiz with theme: Miami Vice 28th quiz was about Miami Vice (and made by stm)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about South Park

Posted by anton on Sunday 06 December 2020

Quiz with theme: South Park

This quiz was made by stm.

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. First South Park episode was aired in
    A) 1995
    B) 1996
    C) 1997
    D) 1998
    Time's up! The answer was. C. We had 1 correct answer! Next question will be in 10 seconds.
  2. Who of the boys says. "Oh my god, they killed Kenny!", when Kenny dies?
    A) Cartman
    B) Stan
    C) Kyle
    D) Butters
  3. Who was the antagonist in the episode where Cartman gets eyeglasses?
    A) Satan
    B) Death
    C) Saddam Hussein
    D) Succubus
  4. Where do Chef's parents live?
    A) Louisiana
    B) New York State
    C) Arizona
    D) Scotland
  5. What does Loch Ness Monster want from Chef's parents?
    A) Food
    B) Money
    C) Their souls
    D) Their son Chef
  6. What caused zombie apocalypse in the episode Pink Eye?
    A) McDonalds hamburgers
    B) Worchester Sauce
    C) Heinz ketchup
    D) Coca-Cola
  7. Which central american country do the boys traveled to, in the first episode of the 3rd season?
    A) Costa Rica
    B) Belize
    C) Panama
    D) Haiti
    Time's up! The answer was. A. We had 1 correct answer! Next question will be in 10 seconds.
  8. Where is Starvin Marvin from?
    A) Ethiopia
    B) Zimbabwe
    C) Tanzania
    D) Kenya
  9. Where did "Spooky Fish" come from?
    A) Stark's Pond
    B) New Jersey
    C) Aspen
    D) Other Dimension
  10. Stan and Kyle started fighting because they couldn't agree of Prehistoric Ice Man's.
    A) Race
    B) Age
    C) Home town
    D) Name
  11. Which bands metal music Cartman played to get rid of hippies?
    A) Metallica
    B) Megadeth
    C) Slayer
    D) Anthrax
  12. What sport did boys play in episode The Losing Edge?
    A) Football
    B) Sarcastaball
    C) Basketball
    D) Baseball
    Time's up! The answer was. D. We had 1 correct answer! Next question will be in 10 seconds.
  13. What country was nuked?
    A) Mongolia
    B) Somalia
    C) Canada
    D) Finland
  14. Voice actor of what character committed suicide
    A) Chef
    B) Cartman's mom
    C) Ms. Crabtree
    D) Officer Barbrady
    Time's up! The answer was. B. We had 1 correct answer! Next question will be in 10 seconds.
  15. Al Gore warns South Park about
    A) Global warming
    B) China
    C) Manbearpig
    D) Scientology
  16. Which of the writers is said to "do most of the job" nowadays?
    A) Trey Parker
    B) Matt Stone
  17. What season is widely considered to be the worst season of South Park?
    A) 16
    B) 17
    C) 18
    D) 19
  18. Why did Cartman freeze himself?
    A) He thought it was cool
    B) He tried to lose weight
    C) He couldn't wait for release of Nintendo Wii
    D) He wanted to be like Buck Rogers
  19. How did Cartman get his psychic powers?
    A) He got bitten by radioactive psychic
    B) He jumped off the roof
    C) Satan gave him them
    D) He found Necronomicon
  20. Underwear is stolen by?
    A) Woodland Critters
    B) Crab People
    C) Gnomes
    D) 6th graders

Congratulations to the winner; MrBad (12 correct answers), and the runner-ups Frontslash (11 correct answers) and Godin (9 correct answers).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. C
  2. B
  3. D
  4. D
  5. B
  6. B
  7. A
  8. A
  9. D
  10. D
  11. C
  12. D
  13. D
  14. B
  15. C
  16. A
  17. D
  18. C
  19. B
  20. C

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.