• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

New server link

New Server stockholm.se.quakenet.org As of this week we are welcoming a new server to the game, its stockholm.se.quakenet.org kindly hosted by Sunet. While we are getting a new server, we are losing an old one. Since last week portlane.se.quakenet.org has ...

Read the rest 0 comments

dreamhack.se delink

dreamhack.se delink It's with great sadness that we after almost 10 years of great service have to announce that dreamhack.se.quakenet.org will be delinking later this week. This is due to dreamhack restructuring their online services within Scandinavia. QuakeNet would like ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Miami Vice

Quiz with theme: Miami Vice 28th quiz was about Miami Vice (and made by stm)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Diego Maradona

Posted by anton on Sunday 13 December 2020

Quiz with theme: Diego Maradona

After the passing of Diego Maradona, we decided to make this quiz about him.

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. What was the name of Maradona's first club?
    A) Newell Old Boys
    B) Argentions Junior
    C) Boca Juniors
    D) River Plate
  2. Maradona scored his first international goal for Argentina against which European side?
    A) Ireland
    B) Scotland
    C) Hungary
    D) Yugoslavia
  3. Who knocked Argentina out of the 1982 World Cup, in a game Maradona was sent off in?
    A) England
    B) Italy
    C) West Germany
    D) Brazil
  4. When Maradona signed for Barcelona, from Boca Juniors, in 1982, what was the world record fee?
    A) £5 Million
    B) £3.4 Million
    C) £7.2 Million
    D) £9 Million
  5. Who was the Athletic Bilbao player head-butted by Maradona in the 1984 Cope Del Rey final?
    A) Andoni Goikoetxea
    B) Miguel Sola
    C) Pizo Gomez
    D) Paxti Salinas
  6. The Real Madrid fans applauded Maradona for a stunning goal he scored against them in June 1983. 22 years later, who was the next Barcelona player that was applauded by them?
    A) Messi
    B) Xavi
    C) Ronaldinho
    D) Iniesta
  7. Maradona signed for Napoli from Barcelona for another world record (£6.9m) in 1984. Where did the southerners finish in Serie A after his first season?
    A) 1st
    B) 4th
    C) 8th
    D) 12th
  8. Who was the veteran defender that Maradona took over the Napoli captaincy from?
    A) Giuseppe Bruscolotti
    B) Ugo Napolitano
    C) Simone Boldini
    D) Marco De Simone
  9. Maradona set up the winning goal for Argentina in the 1986 World Cup final against West Germany. Who scored that goal?
    A) Jorge Valdano
    B) Jorge Burruchaga
    C) Jose Luis Brown
    D) Pedro Pasculli
  10. Captained by Maradona, Napoli won their first ever Serie A title in 1987. Who finished second that year?
    A) Hellas Verona
    B) Lecce
    C) Inter
    D) Juventus
  11. What team shocked reigning champions Argentina in the first game of the 1990 World Cup?
    A) Cameroon
    B) Costa Rica
    C) Columbia
    D) Czechoslovakia
  12. After serving a 15-month drug ban, what Team did Maradona play one season for?
    A) Watford
    B) Hoffenheim
    C) Real Betis
    D) Sevilla
  13. Who were the opposition in Maradona's final ever game for Argentina?
    A) Nigeria
    B) South Korea
    C) Greece
    D) Romania
  14. What English club side did Maradona once play a friendly match with in 1986?
    A) Manchester United
    B) Fulhamn
    C) Leeds
    D) Tottenham
  15. Which is the number of Maradona's jersey?
    A) 7
    B) 9
    C) 10
    D) 11
  16. When was Diego Armando Maradona born?
    A) 30 October 1960
    B) 14 July 1962
    C) 21 February 1965
    D) 4 December 1963
  17. How many goals did Maradona score in Mexico 86?
    A) 3
    B) 4
    C) 5
    D) 7
  18. Who was the great attacker who played with Maradona in Sevilla?
    A) David Beckham
    B) Davor Suker
    C) Hristo Stoichkov
    D) Eric Cantona
  19. How many World Cups did Maradona play for Argentina?
    A) 1
    B) 2
    C) 3
    D) 4
  20. Which French team did Maradona play for?
    A) Olympique Marseille
    B) Paris St. Germain
    C) Lyon
    D) Maradona never played in a French team

Congratulations to the winner; Treehouse (13 correct answers), and the runner-ups [TAA]Cuba and LauDRiNHo (12 correct answers each) and TheDarkOne (9 correct answers).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. B
  2. B
  3. D
  4. A
  5. B
  6. C
  7. C
  8. A
  9. B
  10. D
  11. A
  12. D
  13. C
  14. D
  15. C
  16. A
  17. C
  18. B
  19. D
  20. D

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.