• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

New server link

New Server stockholm.se.quakenet.org As of this week we are welcoming a new server to the game, its stockholm.se.quakenet.org kindly hosted by Sunet. While we are getting a new server, we are losing an old one. Since last week portlane.se.quakenet.org has ...

Read the rest 0 comments

dreamhack.se delink

dreamhack.se delink It's with great sadness that we after almost 10 years of great service have to announce that dreamhack.se.quakenet.org will be delinking later this week. This is due to dreamhack restructuring their online services within Scandinavia. QuakeNet would like ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Miami Vice

Quiz with theme: Miami Vice 28th quiz was about Miami Vice (and made by stm)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Christmas

Posted by anton on Sunday 20 December 2020

Quiz with theme: Christmas

This quiz was made by stm.

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. Earliest historical reference to christmas?
    A) Circa 100 BC
    B) 1 AD
    C) 450 AD
    D) 120 AD
  2. From what country does christmas tree tradition originate from?
    A) Austria
    B) Germany
    C) Sweden
    D) Italy
  3. What colour is NOT associated with christmas?
    A) White
    B) Green
    C) Gold
    D) Blue
  4. Who were against christmas in Colonial America?
    A) Puritans
    B) Protestants
    C) Latinos
    D) Native Indians
  5. Which composer created "Christmas Oratorio"?
    A) Bach
    B) Mozart
    C) Sibelius
    D) Beethoven
  6. Is there any mention of christmas in Quran?
    A) Yes
    B) No
  7. When do russians have their christmas?
    A) 7/1
    B) 28/12
    C) 31/12
    D) 8/1
  8. When does britons have "boxing day"?
    A) 22/12
    B) 26/12
    C) 27/12
    D) 30/12
  9. Famous classical song that is christmas themed?
    A) Ode to Joy
    B) Nutcracker
    C) Du bist die Ruh
    D) Carmen
  10. Action movie that took place during christmas?
    A) Rambo 2
    B) Predator
    C) Rocky 4
    D) Commando
  11. Another action movie that took place during christmas?
    A) Fast & Furious
    B) Die Hard
    C) Con Air
    D) Robocop
  12. Mr. Hankey the Christmas poo first appeared in South Park?
    A) Season 1
    B) Season 4
    C) Season 3
    D) Season 2
  13. Who taunted Ebenezer Scrooge?
    A) Poor
    B) Children
    C) Ghosts
    D) Police
  14. Country that DOES recognize christmas?
    A) Egypt
    B) Saudi-Arabia
    C) Algeria
    D) Turkmenistan
  15. Country that DOES NOT recognize christmas?
    A) Jordan
    B) Tunis
    C) Syria
    D) Indonesia
  16. Where was Santa's Sleigh shot down in South Park?
    A) North Korea
    B) Iraq
    C) Iran
    D) Afghanistan
  17. Country where people let themselves be crusified voluntarily at christmas?
    A) Fiji
    B) Mexico
    C) Philippines
    D) Argentina
  18. Christmas Islands are near?
    A) Micronesia
    B) Indonesia
    C) New Zealand
    D) Australia
  19. Who (in)famous figure recently said "Who gives a f*ck about christmas"?
    A) Donald Trump Jr.
    B) Melania Trump
    C) Eric Trump
    D) Donald Trump
  20. Year when disastrous typhoon hit south-east asia at 26/12?
    A) 2002
    B) 2004
    C) 2008
    D) 2006

Congratulations to the winner; Treehouse (14 correct answers), and the runner-ups MrBad (13 correct answers) and chof (12 correct answers).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. B
  2. B
  3. D
  4. A
  5. A
  6. A
  7. A
  8. B
  9. B
  10. C
  11. B
  12. A
  13. C
  14. A
  15. B
  16. B
  17. C
  18. B
  19. B
  20. B

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.