• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

Quiz about Aviation

Quiz with theme: Aviagion 27th quiz was about Aviation (and made by AimHere)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a ...

Read the rest 0 comments

Quiz about FRIENDS

Quiz with theme: FRIENDS 26th quiz was about Friends (the TV series)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot). ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Valentines Day

Quiz with theme: Valentiens Day/Love 25th quiz was about Valentines Day with help from stm! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Stephen King

Posted by anton on Sunday 17 January 2021

Quiz with theme: 20th Quiz

21st quiz was made by stm and about Stephen King!

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. Where was Stephen King Born?
    A) Portland, Maine
    B) New York City, New York State
    C) Boston, Massachusetts
    D) Portland, Oregon
  2. What alias did he use earlier in his career?
    A) Joe Hill
    B) Richard Bachman
    C) Dean R. Koontz
    D) Ian Buchanan
  3. King's breakthrough novel?
    A) Christine
    B) Salem's Lot
    C) It
    D) Carrie
  4. Who directed filmatization of King's novel The Shining?
    A) Brian de Palma
    B) Stanley Kubrick
    C) Roger Corman
    D) Richard Fleischer
  5. Name of the hotel in The Shining?
    A) Boulder
    B) High Tower
    C) Serene
    D) Overlook
  6. What car Jack Torrance had?
    A) Ford Bronco
    B) Buick LeSabre
    C) Pontiac G7
    D) VW Beetle
  7. Antagonists in the novel The Tommyknockers
    A) Aliens
    B) Vampires
    C) Ghosts
    D) Zombies
  8. How many books are there in the original Dark Tower series?
    A) 5
    B) 7
    C) 6
    D) 4
  9. What happens to world when present time passes and changes into past in "Langoliers"?
    A) It vanishes
    B) It melts
    C) It begins again
    D) It gets eaten
  10. Beloved pet in Pet Sematary?
    A) Cat
    B) Bunny
    C) Dog
    D) Hamster
  11. Controversial event in novel "It" that was not in the filmatization?
    A) Orgy
    B) Gay sex
    C) Lesbian sex
    D) Rape
  12. What happens in the novel "The girl who loved Tom Gordon"?
    A) Girl loves Tom Gordon
    B) Girl dies
    C) Girls gets lost
    D) Tom Gordon dies
  13. Very topical book at the moment?
    A) Drawing of the three
    B) Cujo
    C) The Stand
    D) Gunslinger
  14. How Crimson King was finally defeated?
    A) Spell
    B) Eraser
    C) Explosion
    D) Bullet
  15. What did the alien attempt to do in Dreamcather?
    A) Mutilate cows
    B) Get off earth
    C) Abduct humans
    D) Poison drinking water
  16. Nothing supernatural in this book?
    A) Under the Dome
    B) Insomnia
    C) Eyes of the Dragon
    D) Misery
  17. Why King had a long pause while writing the Dark Tower series?
    A) He lost his creativity
    B) Reviews of Dark Tower series were not good
    C) He wrote something else
    D) He was in accident
  18. Which actor had main role in filmatization of The Running Man?
    A) Tom Hanks
    B) Max von Sydow
    C) Jack Nicholson
    D) Arnold Schwarzenegger
  19. What happens to antagonist in "Dolan's Cadillac"?
    A) Cadillac crashes
    B) He gets burned
    C) He gets shot
    D) He gets buried alive
  20. King's favorite horror writer?
    A) H.P. Lovecraft
    B) Neil Gaiman
    C) Edgar Allan Poe
    D) Clive Barker

Congratulations to the winner; AimHere (14 correct answers), and the runner-ups MrBad (13 correct answers) and [TAA]Cuba (11 correct answers).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. A
  2. B
  3. D
  4. B
  5. D
  6. D
  7. A
  8. B
  9. D
  10. A
  11. A
  12. C
  13. C
  14. B
  15. D
  16. D
  17. D
  18. D
  19. D
  20. A

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.