• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

Quiz about Aviation

Quiz with theme: Aviagion 27th quiz was about Aviation (and made by AimHere)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a ...

Read the rest 0 comments

Quiz about FRIENDS

Quiz with theme: FRIENDS 26th quiz was about Friends (the TV series)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot). ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Valentines Day

Quiz with theme: Valentiens Day/Love 25th quiz was about Valentines Day with help from stm! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Donald J. Trump

Posted by anton on Sunday 24 January 2021

Quiz with theme: Donald J. Trump

22nd quiz was made by stm and about Donald J. Trump!

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. Where was Donald J. Trump born?
    A) Long Island, New York City
    B) Queens, New York City
    C) Brooklyn, New York City
    D) Manhattan, New York City
  2. When was he born?
    A) 1944
    B) 1948
    C) 1939
    D) 1946
  3. How tall is he?
    A) 1,90cm
    B) 1,92cm
    C) 1,88cm
    D) 1,86cm
  4. Teacher that Trump punched while in school?
    A) Literary Teacher
    B) Math Teacher
    C) English Teacher
    D) Music Teacher
  5. Which TV-host said Trump was born in Bronx Zoo after his mother had sex with Orangutan?
    A) Jimmy Kimmel
    B) Jimmy Fallon
    C) Stephen Colbert
    D) Bill Maher
  6. For how many millions Trump sued Bill Maher?
    A) 10
    B) 5
    C) 12
    D) 8
  7. Whio of the famous actors said he would like to "punch Trump in the face"?
    A) Alec Baldwin
    B) Jim Carrey
    C) Robert de Niro
    D) Arnold Schwarzenegger
  8. Who paid Stormy Daniels on Trump's behalf?
    A) Michael Flynn
    B) Rudy Giuliani
    C) Stephen Miller
    D) Michael Cohen
  9. Who said Steve Bannon tried to give blowjob to himself?
    A) Sean Spicer
    B) Corey Lewandowski
    C) Ben Carson
    D) Anthony Scaramucci
  10. Trump once claimed he knows more about __ than anybody else?
    A) Astrology
    B) Astronomy
    C) Climate
    D) Technology
  11. Trump's least favorite child?
    A) Tiffany
    B) Donald Jr.
    C) Eric
    D) Ivanka
  12. Which of of these countries Trump says is part of "shithole countries"?
    A) Vietnam
    B) Mongolia
    C) France
    D) Haiti
  13. Trump familys original last name?
    A) Smurf
    B) Hrumpf
    C) Drumpf
    D) Dump
  14. According to Fact Checkers database, how many lies Trump told while in office?
    A) 30 000
    B) 35 000
    C) 25 000
    D) 20 000
  15. Trump used sharpie to fake?
    A) Path of Hurricane
    B) Climate Warming
    C) Covid-19 Cases
    D) Fires of California
  16. Famous mistake Trump made in Twitter?
    A) Coffeevev
    B) Covfefe
    C) Coveefef
    D) Cofevve
  17. Who in Trump's family died to alcoholism?
    A) Brother
    B) Grandfather
    C) Uncle
    D) Sister
  18. Donald Trump has a list of his enemies, which U.S. president also had one?
    A) Ulysses S. Grant
    B) George W. Bush
    C) Richard Nixon
    D) Harry S. Truman
  19. Trump's favorite movie?
    A) The Good, The Bad, and The Ugly
    B) Citizen Kane
    C) Gone with the Wind
    D) Godfather
  20. Trump claims this is his favorite book:
    A) Art of the Deal
    B) Bible
    C) Lord of the Rings
    D) Old Man and the Sea

Congratulations to the winner; AimHere (14 correct answers), and the runner-ups ollllli (13 correct answers) and S88542 (11 correct answers).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. B
  2. D
  3. A
  4. D
  5. D
  6. B
  7. C
  8. D
  9. D
  10. D
  11. A
  12. D
  13. C
  14. A
  15. A
  16. B
  17. A
  18. C
  19. B
  20. B

Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.