• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

New server link

New Server stockholm.se.quakenet.org As of this week we are welcoming a new server to the game, its stockholm.se.quakenet.org kindly hosted by Sunet. While we are getting a new server, we are losing an old one. Since last week portlane.se.quakenet.org has ...

Read the rest 0 comments

dreamhack.se delink

dreamhack.se delink It's with great sadness that we after almost 10 years of great service have to announce that dreamhack.se.quakenet.org will be delinking later this week. This is due to dreamhack restructuring their online services within Scandinavia. QuakeNet would like ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Miami Vice

Quiz with theme: Miami Vice 28th quiz was about Miami Vice (and made by stm)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Valentines Day

Posted by anton on Sunday 14 February 2021

Quiz with theme: Valentiens Day/Love

25th quiz was about Valentines Day with help from stm!

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. In Greek mythology, who is the god of love?
    A) Hera
    B) Eros
    C) Apollo
    D) Ares
  2. Men buy more Valentine's Day cards than women.
    A) False
    B) True
  3. In which year did Pope Gelasius declare February 14th to be St. Valentine’s Day?
    A) 214 BC
    B) 967 AD
    C) 1292 AD
    D) 498 AD
  4. Which U.S. President lost both his wife and mother on Valentine's Day?
    A) Warren Harding
    B) Theodore Roosevelt
    C) Gerald Ford
    D) William McKinley
  5. In the Simpsons episode ‘I Love Lisa’, who does Lisa give a Valentine’s Day card to that says ‘I choo choo choose you’?
    A) Nelson Muntz
    B) Martin Prince
    C) Ralph Wiggum
    D) Milhouse Van Houten
  6. The word unlove means "to cease to love."
    A) True
    B) False
  7. Which word used to mean sweetheart or darling?
    A) Bully
    B) Creep
    C) Drip
    D) Philosopher
  8. In which country Valentine's Day is more about friends than lovers?
    A) Japan
    B) Germany
    C) Spain
    D) Finland
  9. Al Bundy claimed he had what for Peggy, when he forgot Valentine's Day?
    A) Batteries
    B) Motor oil
    C) Socks
    D) Dollar bill
  10. In TV -show Married with Children, Jefferson D'arcy bought what to Marcy for Valentine?
    A) Crystal Penguin
    B) Pink Teddy Bear
    C) Erotic Dress
    D) Golden Turtle
  11. Bud Bundy got Valentine's Day card from girl he liked, who forgot to give him that card?
    A) Girl herself
    B) His sister Kelly
    C) Bud's dad
    D) Bud's mom
  12. In "The One With The Candy Hearts", Joey sets up Chandler on a blind date with?
    A) Jill Goodacre
    B) Kathy
    C) Janice
    D) Mary Angela
  13. In Japan it is traditional for what to happen on Valentine's Day?
    A) There's a big parade
    B) Only women give gifts
    C) Nothing. It is not celebrated
    D) Lovers enjoy formal tea ceremonies
  14. In South Africa, how is love professed on Valentine's Day?
    A) Taking out classified ads
    B) Tattooing your sweetheart's name on your wrist
    C) Pinning the name of your sweethearts on your sleeves
    D) By giving roses and singing a song
  15. Which American mobster is forever linked to the Saint Valentine's Day Massacre of 1929?
    A) Pablo Escobar
    B) Baby Face Nelson
    C) Al Capone
    D) Bugs Moran
  16. What flower is most associated with Valentine's Day?
    A) Daisies
    B) Roses
    C) Tulips
    D) Carnations
  17. Which of these countries does not celebrate Valentine's Day?
    A) Denmark
    B) Pakistan
    C) New Zealand
    D) Italy
  18. Valentine's Day has its roots in an ancient __ festival
    A) Greek
    B) Celtic
    C) Pagan
    D) Aztec
  19. Valentine's Day has been named after Saint Valentine, a priest who was believed to have secretly helped __ couples get married
    A) Muslim
    B) Jewish
    C) Buddist
    D) Christian
  20. This was a move against the Roman Emperor _ because the emperor did not allow men to get married.
    A) Maximinus
    B) Ceasar
    C) Claudius II
    D) Alexander

Congratulations to the winner; Alexer (13 correct answers), and the runner-ups [TAA]Cuba and KobraMan (11 correct answers each), Lewdmilla, TheDarkOne and AimHere (10 correct answers each).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. B
  2. B
  3. D
  4. B
  5. C
  6. A
  7. A
  8. D
  9. D
  10. A
  11. B
  12. C
  13. B
  14. C
  15. D
  16. B
  17. B
  18. C
  19. D
  20. C
Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.