• English
  • עברית עברית
  • Français Français
  • Nederlands Nederlands
  • Suomi Suomi
  • Deutsch Deutsch
  • Svenska Svenska

Latest News

New server link

New Server stockholm.se.quakenet.org As of this week we are welcoming a new server to the game, its stockholm.se.quakenet.org kindly hosted by Sunet. While we are getting a new server, we are losing an old one. Since last week portlane.se.quakenet.org has ...

Read the rest 0 comments

dreamhack.se delink

dreamhack.se delink It's with great sadness that we after almost 10 years of great service have to announce that dreamhack.se.quakenet.org will be delinking later this week. This is due to dreamhack restructuring their online services within Scandinavia. QuakeNet would like ...

Read the rest 0 comments

Quiz about Miami Vice

Quiz with theme: Miami Vice 28th quiz was about Miami Vice (and made by stm)! Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to ...

Read the rest 0 comments

Quiz about FRIENDS

Posted by anton on Sunday 21 February 2021

Quiz with theme: FRIENDS

26th quiz was about Friends (the TV series)!

Here you can see the questions we asked and the answers (the answers are at the bottom of this post, in case you want to take a shot).

Questions (answers at the bottom)

  1. In the first episode, who speaks first?
    A) Chandler
    B) Monica
    C) Rachel
    D) Joey
  2. In the last episode, who has the final line?
    A) Rachel
    B) Monica
    C) Ross
    D) Chandler
  3. What does the M stand for in Chandler M. Bing?
  4. How many sisters does Joey have?
    A) 6
    B) 4
    C) 5
    D) 7
  5. How many times does Chandler and Janice break up?
    A) 7
    B) 5
    C) 6
    D) 3
  6. Who of the following has not been on Friends?
    A) Penn Jillette
    B) Jean-Claude van Damme
    C) Bruce Willis
    D) They've all been on Friends
  7. Every week the TV Guide comes to Chandler and Joey's apartment. What name appears on the address label?
    A) Chandler Bing
    B) Chanandler Bong
    C) Joey Tribbiani
    D) Chindler Bang
  8. What letter is silent in the beginning of "boscodictiasaur" that ross dont know about?
    A) M
    B) R
    C) H
    D) L
  9. What apartment number do Monica and Rachel live in?
    A) 20
    B) 18
    C) 14
    D) 12
  10. Joey had an imaginary childhood friend. His name was …?
    A) Maurice
    B) Marwin
    C) Morgan
    D) Marty
  11. Which of Joey's sisters did Chandler make out with?
    A) Mary-Therese
    B) Veronica
    C) Gene
    D) Mary-Angela
  12. At the end of the opening credits, who turns off the lamp?
    A) Ross
    B) Rachel
    C) Chandler
    D) Monica
  13. What is the name of Joey's chair?
    A) Denise
    B) Debbie
    C) Rosita
    D) Joey Jr
  14. The opening credits of which season saw the entire cast have "Arquette" added onto their names?
    A) 6
    B) 7
    C) 5
    D) 8
  15. Who did Joey act as a butt double for?
    A) Robert De Niro
    B) Gary Oldman
    C) Andy Garcia
    D) Al Pacino
  16. What neighborhood does our dear Friends live in?
    A) Lower East Side
    B) Upper West Side
    C) East Village
    D) Greenwich Village
  17. According to Ross, how many times did he and Rachel do it?
    A) 189
    B) 302
    C) 298
    D) 246
  18. What colours are Monica's coffee cup magnet?
    A) Purple, green and yellow
    B) Green, yellow, and blue
    C) Green, blue and red
    D) Red, orange and pink
  19. Who is the female paleontologist both Ross and Joey date?
    A) Charlene
    B) Cherry
    C) Charlie
    D) Charlotte
  20. To get rid of Janice, Chandler tells her that he has been transferred to_?
    A) Serbia
    B) Oman
    C) Japan
    D) Yemen

Congratulations to the winner; gouki (14 correct answers), and the runner-ups Lewdmilla (11 correct answers), [TAA]Cuba and w4rped (9 correct answers each).

Thanks to everyone who participated and we hope to see you for our next quiz in #qnet.quiz

(These lines were left blank intentionally to create some space down to the answers)

Answers

  1. B
  2. D
  3. Muriel
  4. D
  5. B
  6. D
  7. B
  8. A
  9. A
  10. A
  11. D
  12. D
  13. C
  14. A
  15. D
  16. D
  17. C
  18. B
  19. C
  20. D
Please log in to post comments.
There aren't any comments for this news post.